Coaching voor volwassenen

Coaching voor volwassenen

“Door open te staan voor mijn medemens, te luisteren en te kijken, te horen en te zien en vanuit mijn wijsheid wil ik u graag terzijde staan. Zien waar mensen vastlopen en horen wat mensen willen en kunnen. Ze langs wegen leiden die het hart raken. Hen bevrijden van oude patronen en angsten en ze laten ervaren hoe je vrijer kunt leven”.


Herkent u dit?

Werk
- U zoekt meer voldoening in uw werk.
- U heeft momenteel geen werk en u heeft eigenlijk geen idee wat u wilt of welke kant op te gaan.

Privé
- U zou meer invulling aan uw leven willen geven, maar weet niet hoe dat aan te pakken.
- In uw relatie heeft u het gevoel uit elkaar te groeien en wil hier een nieuwe invulling aan geven.

Kinderen
- Uw kind kan niet goed meekomen op school of op sociaal vlak.
- U zou uw kind willen helpen met meer zelfvertrouwen.


Aanpak

Via gesprekken meer Rust en Ruimte ervaren en inspiratie om (weer) aan de slag te gaan. Openheid in plaats van verkramping, waardoor weer “beweging” kan plaatsvinden op het gebied van ouderschap, werk, relatie, persoonlijke groei etc.

Zoveel mensen, zoveel vragen. Iedereen is uniek. Naast bestaande methodes, zal ik ook proberen “de hulpvraag” in een ruimer perspectief te plaatsen, want dat geeft vaak al ruimte en inzicht. Hierdoor verandert de confrontatie in een kans en het is de Kunst om deze kans te herkennen. Uit eigen ervaring ken ik de uitdaging van deze “zoektocht”, maar ook het succes!

Ingmar Peters (1970), achtergrond SPW (Sociaal Pedagogoog), aangevuld met vele workshops, trainingen, cursussen en opleiding reïntegratie consulent, wil u graag terzijde in uw proces staan, wanneer u behoefte heeft aan een luisterend oor, objectieve feedback of als u zomaar even wilt “uitblazen”. Naast coaching op locatie zijn ook telefonische consulten mogelijk.


Tarieven

(Telefonisch) consult: 70 euro per uur, met een minimum van 20 minuten (=22,50 euro).
Afspraak op locatie is ook mogelijk.


Contactgegevens

06-17224503
contact@delamarprojects.com
Postadres: Johannes Camphuysstraat 174, 2593 CV in Den Haag
Praktijkadres: Binckhorstlaan 135 Den Haag